Menü Bezárás

Tettek mezején járók, a küszöbön ácsorgók, ide hallgassatok! 🙂

Túl vagy az álmodozáson? Konkrét terveid csak egy kis csiszolásra várnak? Egyik kezedben az ásó, a kalapács, a billentyű vagy a bogrács, a másikkal készen állsz kopogtatni, tettestársakat keresni? Itt nem elég az, ha “van egy álmod…”!

Jelentkezz témagazdának a Tettrekész teázóba, ha:

– egy konkrét fejlesztés, összefogás vagy projekt gazdája vagy, amely élhetőbbé teszi a jelenünket és a jövőnket, akár vidéken, akár városban,

– a tervezés-megvalósítás küszöbén állsz, vagy már bele is vágtál a megvalósításba, de valami még hiányzik…

– nem adod fel az elnéptelenedő vidék, az elidegenedő városi közeg láttán: akadályok helyett lehetőségeket látsz, tünetkezelés helyett valódi megoldásokat keresel,

– ha értéknek látod azt, ami helyi, nem pedig akadálynak,

– van már olyan belső erőforrásod, ami segít ezen az úton (pl. szilárd elhatározás és konkrét tervek, közösség, terület stb.),

– a változást közösségben, közösségre alapozva képzeled el,

– az együttműködést, az embert, a környezetet tartod értéknek, nem pedig a profitot és a hatalmat,

– tudod vállalni a megjelenést december 10-én, 17 órakor (fél órával a kezdés előtt) Budapesten, az Egyszülős központban. (Pontos helyszín: 1085 Budapest, Üllői út 30., a Corvin negyed mellett)

Vagy gyere el, és hallgasd meg mások terveit, vízióit: lehet hogy új dimenziókat tárnak fel előtted, ami megváltoztathatja az életedet!

A Tettrekész teázó egy együttműködő, kollaboratív tervezési módszer, ami segít közkinccsé tenni a résztvevőkben rejlő bölcsességet, gyakorlati tudást és segítő szándékot. Ha ötletgazda vagy, segítünk abban, hogy az ötleteidet jól prezentáld, a visszajelzésekből pedig profitálj.

A témagazdák december 7. éjfélig ezen a linken regisztrálhatnak: https://tinyurl.com/yazwsb4k

**************************
Miért szervezzük?

Folyamatosan azt halljuk, hogy “tudom, mit kéne csinálni!”.  S mi hiszünk nektek, ezért azt feltételezzük, hogy sok-sok jó ötlet bújik meg bennetek, akik ezt olvassátok. Most ezt tettre kell fordítani! 🙂 Hiszünk benne, hogy a sokféle kezdeményezés sokra mehet. De jó tudni egymásról és segíteni, ahol tudunk. Sőt, meg vagyunk győződve arról, hogy ez az út, amin keresztül egymást megerősítjük, egy új történetet közösen írunk.

Várunk szeretettel az Egyszülős központban, december 10-én fél 6-tól! Cím: 1085 Budapest, Üllői út 30. (A Corvin negyed mellett)

Az esemény facebook linkje: https://www.facebook.com/events/336289776921084/