Menü Bezárás

Alsómocsoládi mindennapok

Csodálatos Alsómocsolád

Hiszed, vagy sem, Kedves Látogató, van egy hely Magyarországon, mely minden reggel dombok karjaiban ébred, a Szent András patak friss vizében fürdik, és tavak tükrében fésülködik. Ez a hely Alsómocsolád. Ezt a látványt és életérzést örökítik meg Varsányi Szilárd és Alex Krsnak varázslatos fotói.

Csodálatos Alsómocsolád

Értéknap/Falunap 2018.

Az Értéknap lehetőséget teremt arra, hogy vidám hangulatban ismerjék meg a helyiek, illetve a településre érkező vendégek Alsómocsolád község értékeit. A rendezvény generációkon és településhatárokon átívelő programokkal, igazi fesztiválhangulatban valósul meg minden évben, július első szombatján, melyhez nagyban hozzájárulnak kulturális fellépőink és az őket támogató közönség.

Közös értékek, értékes közösségek

Elszármazottak napja 2018.

Az Alsómocsoládiak Baráti Körének immár hagyományos rendezvénye, az Elszármazottak napja minden év áprilisában kerül megszervezésre, ahová meginvitáljuk a településről elszármazott, de lélekben alsómocsoládi barátainkat.

Elszármazottak napja

Falukarácsony 2017.

Minden év decemberében, a Konferencia Központ nagytermében valósul meg Alsómocsolád község Falukarácsonyi ünnepsége. A verses, mesés, énekes műsor mellett kiosztásra kerülnek az Önkormányzat Jézuskájának ajándékai a településen elő 14 év alatti gyermekek számára, e mellett az Alsómocsoládiak Baráti Köre is minden évben készül kis meglepetéssel a jelenlevőknek.

Falukarácsony